Prima pagina · Matrimoniale · Sfaturi femei, barbati

Sfaturi femei, barbati

Apropo de site-urile de matrimoniale, sunt cateva reguli de care ar trebui sa tineti cont. Veti intra in lumea virtuala unde, pe langa persoane serioase, veti descoperi tot felul de minciuni, lingusiri si practici imorale. Acest timp de comportament determina pe unele persoane singure sa renunte la cautarea unui barbat sau a unei femei pe un site de matrimoniale.

Totusi NU renunta asa repede. Din fericire, inca mai exista oameni seriosi, care cred in dragostea adevarata. Nu te lasa intimidat (a) de vorbele unora sau altora care te vor deranja online. Pentru a gasi jumatatea, va preentam cateva sfaturi care te-ar putea ajuta.

Cauta un site de matrimoniale specializat sau tematic, sau pe dezvoltat pe o anumita nisa – fie un site de online dating crestin, fieunul pentru persoane cu handicap sau unul pentru minoritatile sexuale, sau un site exclusiv pentru casatorie. Este mai recomandat sa te inscrii pe site-uri tematice, cu ai carui membri ai ceva in comun. Este mai usor sa-ti gasesti iubire pe un site de matrimoniale odata ce aveti cel putin cateva interese comune sau un stil de viata asemanator membrilor site-ul.

Nu te inscrie pe toate site-urile matrimonialec – inscrierea pe un site de online dating este un lucru bun. E ok si daca te inregistrezi si pe altele doua-trei site-uri nisate. Dar inscrierea in prea multe baze de date matrimoniale te vor face sa arati disperata.

Nu te mai teme de respingere – exista multe incertitudini legate de inscrierea pe un site de dating online. Desi uneori acestea pot fi chiar superficiale, nu-ti lasa nesiguranta in ceea ce priveste veniturile tale, locatia sau de varsta sa te impiedice sa te bucuri la maxim de experienta. Respecta spatiul celorlate persoane – doar pentru ca tu nu ai nimic mai bun de facut, nu inseamna ca si alte persoane se bucura de acelasi lux. Facandu-i pe ceilalti sa creada ca abia iti revii dupa o relatie serioasa, cand nu e cazul, nu e tocmai un lucru cinstit. Ah, si nu trimite emailuri si mesaje senzuale sau prea explicite in stanga si in dreapta.

Cauta oportunitatile acolo unde exista – posibilitatile pe site-urile de matrimoniale sunt pur si simplu fara sfarsit. Nu le taia avantul altora si nu inchide usi doar pentru ca ai prejudecati. Daca trebuie, iti poti seta preferintele, dar nu pierde oportunitati din cauza parerilor preconcepute sau a mofturilor inutile.

Punand in practica aceste reguli, misiunea ta in a-ti gasi perechea pe internet va fi mult mai usoara.

19.02.2015. 21:58