Prima pagina · Matrimoniale · Recomandare site de matrimoniale

Recomandare site de matrimoniale

In cautarea unui site de matrimoniale romanesc serios si gratuit, am descoperit aici matrimoniale . co

De ce se cheama http://www.casatorie.ro ? Numele de domenii .co

sunt folosite in principal de catre companii (firme), atunci cand numele de domenii .ro sunt deja inregistrate. Acest site matrimonial din Romania este asadar supravegheat (dar nu este detinut) de o companie pentru a elimina profilele neserioase. Cu toate aceste, pentru securitatea dumneavostra, este recomandat sa dati dovada de precautie ori de cate ori intrati pe internet intrucat nici o companie si nici o persoana nu poate garanta integral securitatea pe un site internet.

Probabil imi veti spune ca este un site de matrimoniale obisnuit. Asa este. Insa apreciez seriozitatea profilelor inscrise. Nu am descoperit profile cu poze indecente, nici poze cu femei dezbracate.

Serviciul suport cleinti este reactiv si gratuit prin rubrica Contact, asadar in caz de nevoie primiti repede un raspuns la intrebarile vostre. Spre deosebire de alte site-uri matrimoniale gratuite, pe http://www.casatorie.ro beneficiati asadar de inscriere, utilizare si de un suport gratuit.

Apreciem felul in care arata site-ul. Un design curat, ingrijit, culorii vii care pun in evidenta fotografiile si profilele femeilor si barbatilor inscrisi la matrimoniale. Meniul site-ului este prietenos. Articole interesante au fost scrise de persoane cu experienta. Aveti acces gratuit la corespondenta prin mesaje private si la forum.

Un alt element important de remarcat este ca acest site de matrimoniale este crestin, adica, promoveaza valorile morale ale familiei si religiei crestine ortodoxe, protestante, catolice, evangheliste, penticostale, adventiste. Site-ul http://www.casatorie.ro nu accepta profile cu continut pornografic sau destinat exclusiv adultilor. Asa ar trebui sa fie oricare site de matrimoniale crestin.


Cat priveste rezultatele la care ne putem astepta de la un site de matrimoniale gratuit, trebuie sa fim obiectivi. Nu putem impune sau cere garantii de reusita in dragoste de la un site gratuit. Cel mai important factor este nota de seriozitatea care o exprima acel site. Un site de matrimoniale gratuit nu este o agentie matrimoniala . Asadar nu veti beneficia de cautari personalizate, nici de implicarea proprietarului site-ului in cautarea unor profile compatibile. Fiecare membru inscris poate trimite mesaje gratuite celorlalti, in speranta ca veti primi raspuns. Femeile cu poze frumoase primesc mai multe mesaje decat barbatii.

1. Site de matrimoniale gratuit
Pentru a descoperi acest site de matrimoniale romanesc si gratuit, recomandat apasati aici Matrimoniale.

2. Site de matrimoniale cu plata
Daca doriti un serviciu personalizat oferit de o agentie matrimoniala, pentru intalniri reale eventual casatorie, va recomandam o Agentie Matrimoniala

08.03.2015. 12:02