Prima pagina · Matrimoniale · Matrimoniale Romania

Matrimoniale Romania

In Romania sunt peste 50 de site-uri de matrimoniale. Femeile si barbatii care se inscriu pe un site de matrimoniale sunt persoane care o cauta o relatie de prietenie, de casatorie sau de aventura.

In realitate, NU intotdeauna membrii site-urilor matrimoniale sunt singuri. Unii sunt casatoriti, altii cauta aventuri, altii cauta perechea. Cei care fac un site de matrimoniale nu verifica identitatea celor care se inscriu.

Un site de matrimoniale simplu este creat pentru a incasa cativa euro din veniturile publicitare.

Nu exista site-uri matrimoniale specializate pe regiuni, pe judete sau orase ci toate sunt generale, pentru Matrimoniale Romania.

Majoritatea acestor site-uri de matrimoniale nu sunt legale si nu protejeaza in nici un fel consumatorii. Ele apar si dispar in cateva luni. Putini sunt acei webmasteri care dezvolta un site de matrimoniale serios.

Tehnica de promovare folosita de unii administratori ai site-urilor respective este virala, incorecta si ilegitima. Unele site-uri matrimoniale spun sa sunt agentii matrimoniale, desi nu figureaza ca fiind agentii matrimoniale si nici nu ofera un suport personalizat pentru intalniri reale intre persoane compatibile. Mai mult, in ciuda avertizarilor, webmasterii folosesc cateva zeci de cuvinte cheie tematice pe care le repeta la nesfarsit, pentru a insela atat consumatorii cat si motoarele de cautare, precum Google Yahoo sau Bing.

Exemplu de keyword stuffing : Matrimoniale femei cu poze, dating, intalniri si relatii online, cel mai serios site romanesc de matrimoniale si dating. Matrimoniale si dating online. Relatii matrimoniale cu femei pentru casatorie. Matrimoniale barbati cu fotografii din Romania si din strainatate pe un site gratuit. Anunturi matrimoniale de la fete si baieti, chat online.

Pe de alta parte, in Romania, in domeniul site-urilor de matrimoniale, exista pe internet multe povesti de succes ale utilizatorilor inscrisi pe fiecare site de matrimoniale, care au gasit jumatatea. Insa nu toate aceste povesti de dragoste sunt adevarate. Multe sunt inventate de administratorii, de angajatii fiecarui site de matrimoniale in parte pentru a da credibilitate site-ului lor in fara concurentei.

Unele site-uri se lauda ca au contribuit direct la sute, chiar mii de relatii matrimoniale. Insa, si minciuna este tot o vorba. Unii cred, altii nu. Administratorii site-urilor de matrimoniale NU intalnesc niciodata membrii inscrisi. Ei sunt doar preocupati sa primeasca taxa de abonament lunar, restul, Dumnezeu cu mila. Putem asadar considera ca, in lipsa unei interventii personalizate, relatiile matrimoniale incepute pe un site de matrimoniale sunt pur si simplu accidentale.

In rezumat: mediul online al Matrimoniale Romania nu este suficient de controlat de autoritatile competente, asa cum este controlat in tarile din Comunitatea Europeana sau in America.

15.02.2015. 23:55