Prima pagina · Matrimoniale · Cel mai mare site de matrimoniale

Cel mai mare site de matrimoniale

In Romania exista sufiecient de multe site-uri de nisa "matrimoniale ", majoritatea gratuite insa de slaba calitate. Majoritatea celor care sunt webmasteri au obiceilul de ridica in slava calitatea site-ului lor in speranta ca vor atrage cat mai multi noi membri. Nu va mirati daca veti intalni pe internet, in special pe site-urile de dating online, fraze de genul:

1. "Premium Dating si Matrimoniale. Nu vei gasi pe nici un alt site ceea ce gasesti aici!" cuvinte cheie : "matrimoniale, chat, matrimoniale romania, romania matrimoniale, matrimoniale din, sentimente, noi2, caut dragoste, fete, baieti, femei, barbati, poze matrimoniale, prieteni, relatie, site-uri de matrimoniale"

sau

2. Matrimoniale - femei si barbati cu poze din Romania si strainatate, site gratuit. Anunturi matrimoniale, fete si baieti online (...) Matrimoniale Online 100% Gratis Matrimoniale - cel mai mare site de dating complet gratuit din Romania, mii de femei si barbati cu poze te asteapta pentru distractie, intalniri si relatii de lunga durata, eventual casatorie. Intalnirile si socializarea online sunt distractive si sigure prin anunturi matrimoniale.

sau

3. Site pentru anunţuri matrimoniale 100% gratuit. Un site pentru anunţuri matrimoniale absolut gratuit. Puteţi să vă postaţi profilul, să căutaţi, să expediaţi şi să primiţi mesaje în mod gratuit, serviciile noastre sunt absolut gratuite. Aici est un site de matrimoniale in totalitate gratis, care faciliteaza intalniri virtuale intre femei din sudul Europei si cetatenii straini. Puteti gasi aici anunturi matrimoniale, fotografii cu fete si baieti, poate alesul inimii tale. Ro-mantik este un site de intalniri online. Noi nu organizam intalniri reale. Fete dragute in cautare de prietenie, dragoste, casatorie sau doar in cautarea unei simple intalniri.

sau

4. In Romania nu avem site-uri matrimoniale de dating, impartite tematic pe comunitati ca in strainatate. Avem asadar la dispozitie numai site-uri matrimoniale generale. In rezumat ne intreba: la ce foloseste cel mai mare site de matrimoniale ? Daca este mare inseamna automat ca este si cel mai bun site de matrimoniale ? Asigura un serviciu telefonic sau un suport personalizat fata de alte site-uri gratuite ? Sau, acel site avand mijloace financiare mai mari, si-a permis promovarea siteului pe internet astfel incat sa devina cel mai mare site de matrimoniale si apoi nimic mai mult ? Care a fost scopul ? Vom analiza acest lucru intr-un articol viitor.

Va dau un exemplu comparativ. Unde va simtiti mai bine :

A. la o petrecere pe stadion unde vin peste 5000 de barbati si femei pe care nu le-ati vazut niciodata ?

B. la o petrecere cu prietenii si apropiatii acestora, aproximativ 100 de persoane ?

Foarte probabil veti alege raspunsul B . si este natural. Cantitatea nu este neaparat o garantie a succesului la matrimoniale. Daca aceste site-uri ar oferi un suport telefonic individual, sansele de a gasi un partener ar creste considerabil. Insa, tehnic vorbind nu este posibil sa coordonezi relatiile matrimoniale a peste 800 000 de oameni.

Din acest motiv, va recomandam sa cautati un site de matrimoniale mai mic care ofera un sprijin real, personal si individual mebrilor inscrisi in vederea organizarii unor intalniri reale. Cel mai sigur ar fi o agentie matrimoniala care, in baza unui contract, se angajeaza legal sa va ofere servicii personalizate.

25.02.2015. 21:21